Zamenjajmo Klasični Način Ogrevanja

Home/Toplotne Črpalke/Zamenjajmo Klasični Način Ogrevanja

Zamenjajmo Klasični Način Ogrevanja

Dvostopenjska visokotemperaturna toplotna črpalka HITACHI YUTAKI S80 – prava izbira za zamenjavo klasičnega načina ogrevanja

Yutaki S80 je visokotemperaturna toplotna črpalka namenjena zagotavljanju toplotne energije tako novozgrajenim objektom, kot tudi enostavni in predvsem ekonomsko upravičeni zamenjavi sistema ogrevanja na zemeljski plin, kurilno olje ali trda goriva.

 

Dvostopenska toplotna črpalka HITACHI YUTAKI S80 dosega temperaturo ogrevne vode do 80 °C tudi pri ekstremnih zunanjih razmerah in temperaturah do -20 °C in to brez pomoči električnih grelcev. S tem je omogočeno zagotavljanje zadostne količine energije in visoke temperature za ogrevanje objekta z radiatorskim ogrevalnim sistemom, kot tudi v kombinaciji s talnim ogrevalnim sistemom. Njena glavna prednost je prav segrevanje vode do 80 °C, kar omogoča zamenjavo dotrajanih kotlov in s tem zmanjšanje stroškov za ogrevanje do 60 % in to brez nepotrebnega poseganja po dodatnih sevalnih telesih ali predelavi radiatorjev. Vse delo se opravi v kotlovnici, hitro in čisto. Z inovativnim sistemom krmiljenja dveh kompresorjev so tako pri Hitachiju dosegli visoko sezonsko učinkovitost naprave , kar uvršča toplotno črpalko v energijski razred A+!

Več informacij na spokličite ali pište na tej povezavi, za ostale modele kliknite na toplotne črpalke

2017-05-02T19:32:08+00:00